Đilas: Kupio sam DS, Levicu Srbije i Zelenu partiju, kupiću još deset partija ako treba!

Jedan od najuspešnijih žutih tajkuna koji je, prema izveštaju MMF-a „težak“ milijardu i po evra, Dragan Đilas, održao je konferenciju samo za žute novinare (zabranio je pristup sali za konferencije režimskim novinarima!), na kojoj je govorio o svojim planovima, Vučiću i protestima.

– Da, istina je da sam kupio Levicu Srbije i Zelenu ekološku partiju. Pa šta ako sam kupio?! Nisam i nju ukrao?! Pa Borko me molio na kolenima da kupim njegovu partiju, čovek voli pare, a i što će mu ta moped-partija, ni za kombi nema članove, pa ja sam njemu učinio uslugu a ne on meni, eto! Zašto me stalno napadate i prozivate?! – rekao je Đilas na početku konferencije.

U daljem izlaganju on je još dodao da neće stati samo na kupovini tri pomenute partije.

– Mislim da tri partije nisu dovoljne da se pređe cenzus, planiram da kupim još desetak ili dvadesetak partija, od viška glava ne boli! A imam pare! Pare nisu problem, samo da nađem ko još hoće da proda partiju, platiću u kešu, pošteno, što bi rek’o pokojni Đinđić! – dodao je Đilas.

On je još dodao da protesti neće stati sve dok Vučić ne popusti i ne odustane od njegovog hapšenja, i dok ne pristane da mu dodeli neku ministarsku fotelju.

– Ako mogu Vulin i Dačić da budu ministri, mogu i ja! Što su oni pametniji od mene, a pošteniji sigurno nisu? Videćemo dokle će Vučić izdržati naše pritiskanje, ali mi sigurno nećemo odustati – rekao je Đilas.

1 Trackback / Pingback

  1. Đilas: Kupio sam DS, Levicu Srbije i Zelenu partiju, kupiću još deset partija ako treba! - Extra.rs

Ostavite komentar