Gondole stigle u Beograd!

Goran Vesić, beogradski menadžer i siva eminencija prestonice saopštio je na vanrednoj konferenciji za novinare da su prve gondole stigle u Beograd!

– Poznato je da „Beograd na vodi“ tone sve više, uskoro će skroz da potone i ceo taj kompleks, od Save pa sve do Savskog trga biće potopljen, biće pod vodom. E sad, kritičari iz Đilasovog Saveza za Srbiju lupetaju da to nije dobro, pa pričaju kako to ne valja za Beograd, a oni uopšte nisu stručni, oni pojma nemaju da mi sve radimo po planu i proračunima. Mi smo sve vreme računali na to i naručili smo gondole, ali ne one žičane nego one prave, vodene, da se turisti voze i uživaju u potopljenim čarima Beograda na vodi.

Prema našim proračunima, samo od ove „srpske Venecije“ godišnje će se nekoliko miliona evra sliti u gradsku kasu, da ne govorim o gondolijerima koji će naći posao i po ceo dan voziti gondolu i turiste u njoj onom motkom, znate onu motku što se njom gura gondola, dabome, tim ljudima omogućićemo da rade pošteno i da zarađuju platu – rekao je Vesić.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar