KRIK: „Vulin je klao ljude u Ritopeku, a Vučić je sve to snimao telefonom!“

Gazda lažnog medija KRIK, koji je zapravo obična NVO za mlaćenje prazne slame i uznemiravanje javnosti Srbije, izneo je najnovija saznanja na konferenciji za žutu štampu juče u Ritopeku.

– Velja Nevolja i Mesar naredili su nam da objavimo najnovije informacije u vezi sa zločinima banatskog narko-kartela iz Pančeva i okoline. Naravno da nećemo pominjati Mariniku i njenog narko-dilera iz Pančeva, jer ne smemo, plaća nas žuti lopov Đilas i zato moramo da ćutimo i samo Vučića da napadamo – rekao je Stevan Dojčinović, gazda KRIK-a dok je nervozno čačkao brnjicu u nosu.

On je, na opštu radost prisutnih Đilasovih plaćeničkih novinara i žutih botova iz piratske televizije N1 rekao da „KRIK ima pouzdane dokaze da je Aleksandar Vulin klao ljude u Ritopeku zarđalom kašikom, a Vučić je sve to snimao telefonom i objavljivao na službenom nalogu predsednika Srbije na Instagramu i Fejsbuku“.

– Posle ovakvih strašnih saznanja, očekujemo da Vučić i Vulin podnesu neopozive ostavke na funkcije koje obavljaju, da se raspusti skupština Srbije i da se Đilas, Marinika, Jeremić i Tadić vrate na grbaču opljačkanog naroda – rekao je Dojčinović.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar