POMIRENJE NA USKRS: Pomirili se Vučić i Saša Mirković, koji smenjuje Anu Brnabić!

Prema saznanjima iz dobro obaveštenih izvora bliskih predsedniku Srbije, poznati producent i političar Saša Mirković prihvatio je ponudu Aleksandra Vučića da zakopaju ratne sekire i da se pomire. Međutim, nejasno je šta će se dogoditi sa dugom od 525.000 evra koje Vučić duguje Mirkoviću, a koji je predmet jednog od sudskih procesa koje je Mirković vodio protiv Vučića?!

Pouzdani izvori tvrde da je Vučić odlučio da smanji broj političkih neprijatelja kojih je sve više, pa je tako doneo odluku da se pomiri sa svima sa kojima je to moguće.

Jedan od njih je i Saša Mirković, koji je viđen čak i kao novi premijer Srbije!

Saša Mirković nije izvorni naprednjak, on je dugo bio aktivan u politici sa svojim pokretom, ali je jedno vreme bio član SNS i Vučićeva desna ruka za Timočku Krajinu, sve dok se Dinkićevi „eksperti za pljačku“ na čelu  sa Boškom Ničićem koji je poznat i kao „Timočki Gadafi“ (jer vlada već 54 godine!) nisu ubacili u naprednjačku priču i posvađali Vučića sa svima u tom kraju Srbije.

Kasnije je Vučićev i Mirkovićev sukob eskalirao u otvoreno neprijateljstvo koje je trajalo godinama, a koje se produbilo trudnoćom devojke Ane Brnabić i pričom koja je projurila Srbijom, da je upravo Saša Mirković otac tog deteta, koje, slučajno ili namerno, neverovatno liči na Mirkovića!

Uglavnom, Saša Mirković je tražio DNK analizu očinstva deteta devojke Ane Brnabić, uz reči da „neće bežati od plaćanja alimentacije ako se potvrdi da je dete njegovo“, kao i da će „smeniti Anu Brnabić na mestu starateljke deteta ukoliko se dokaže da je dete njegovo“.

Ana Brnabić je odbila da komentariše za BBC, N1, Informer, Njuznet i naše Večernje novosti ove najnovije događaje, što je razumljivo jer može uskoro da joj bude oduzeto dete koje inače nije njeno.

Izvori bliski Saši Mirkoviću tvrde da je između Vučića i Mirkovića takođe postignut dogovor da se Boško Ničić i njegovi kadrovi odmah uklone sa vlasti u Zaječaru, i da Mirković okupi stare, proverene saradnike i da formira novu gradsku vlast. Boško Ničić je inače predmet brojnih policijskih istraga zbog raznih malverzacija…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*