STRAŠNO: Milana Krkobabića pretukla starica zbog umanjenja penzije od 5%

Ministar bez portfelja Milan Krkobabić juče popodne imao je neprijatan incident sa staricom Ž.T. (85) koja ga je presrela na ulici i zasula ga gomilom neprijatnih pitanja i uvreda zbog najavljenog smanjenja penzija od 5% zbog donacije Srbije katedrali u Notr Damu. Nakon verbalnog prepucanja od nekoliko minuta, Krkobabić je pokušao da izbegne incident i da odgurne staricu, ali ga je ona preduhitrila i udarila štapom po glavi nekoliko puta, nanevši mu lakše telesne povrede.

 – Šetao sam gradom i uživao u predivnoj panorami radova Gorana Vesića, raskopanom Beogradu i panjevima drveća koje je on posekao zbog onih gondola, i odjednom se ispred mene stvorila ta luda babetina sa štapom, koja je počela odmah da me provocira i vređa, psovala mi je sve po spisku, pominjala je i Vučića, i nekakvu penziju, i nekakve katedrale u Francuskoj, uopšte ne znam o čemu je govorila jer nisam informisan, i u jednom momentu pokušao sam da je sklonim od sebe jer mi se unosila u lice, škljocala je grozno onom njenom raspalom protezom pa sam se uplašio iskreno za svoju bezbednost i pokušao sam da je odgurnem, međutim, ona me je iznenada i mučki udarila štapom po glavi nekoliko puta, nakon čega sam odmah pao u nesvest – kaže Krkobabić.

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je na konferenciji za novinare da je „agresivna i luda baba identifikovana munjevitom akcijom MUP-a Srbije i UBPOK-a, da je locirana i da se trenutno sprovodi akcija njenog opkoljavanja i hapšenja, uz najveću moguću meru bezbednosti po pripadnike žandarmerije i ostalih snaga policije“.

Krkobabić je najavio pokretanje tužbe zbog ovog atentata, i dodao da će se od sada uvek kretati sa obezbeđenjem u javnom prostoru, jer je uplašen za svoju bezbednost.

9 Comments

  1. Pa sta mislim ba a nije trebala da ga bije a kakav je on muskarac da ga baba sa toliko godina bije ,a drugo sto se drzava su da daje toliku sumu novca za tamo neko djubre koje nas je isto ta drzava bombardovala ,asad da ti bedni penzinori placaju sto je to tamo izgorelo

1 Trackback / Pingback

  1. STRAŠNO! Milana Krkobabića pretukla starica zbog umanjenja penzije od 5% - Extra.rs

Ostavite komentar