Vesić: Divlje svinje smo mi angažovali da prokopaju tunel za metro!

Menadžer Beograda i gradonačelnik prestonice iz senke Goran Vesić objasnio je novinarima na redovnoj konferenciji za medije da divlje svinje nisu slučajno zalutale u Beograd.

– Samo apsolutno nesposobni i nepismeni poput Đilasa, Jeremića i fašiste Obradovića mogu da lupetaju kako su Beograđani ugroženi zbog upada krda divljh svinja u grad. Pa čekajte, oni stvarno misle da je tako nešto moguće? Svašta sam video i čuo, ali tako nešto još nisam! To je naučna fantastika onih koji bi bez izbora da dođu na vlast, a ne mogu jer ih narod neće.

Vidite, kao što znate, u toku su radovi na izgradnji metroa, još samo malo fali pa da metro proradi, iako smo praktično na početku radova. Sada smo utvrdili trasu koja će ići ispod Save, a kopanje tunela za metro je mnogo skupo, pa smo se setili da za male pare, takoreći za kamion kukuruza iskopamo taj tunel.

Kako?

Pa tako što ćemo da bacamo klipove kukuruza ispred divljih svinja koje će da riju i tako usmeravane one će da stignu ispod zemlje sve do druge strane reke, odnosno do Novog Beograda, mada su one krenule iz suprotnog smera na ovamo, što nam odgovara zbog ovih gondola. Uglavnom, sve je pod kontrolom gradskih vlasti koje neće dozvoliti Bastaću da spreči divlje svinje da kopaju tunel lovačkom puškom – objasnio je Vesić.

1 Trackback / Pingback

  1. Vesić: Divlje svinje smo mi angažovali da prokopaju tunel za metro! - Extra.rs

Ostavite komentar