VUK JEREMIĆ UMEŠAN U MEĐUNARODNI KRIMINAL: Patrik Ho mu pred hapšenje dao vijetnamku !

Predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića saradnici ne napuštaju samo zbog bahatosti već i zbog straha da bi – ni krivi ni dužni – mogli biti obuhvaćeni međunarodnom istragom zbog problematičnog oblačenja i praćenja military modnih trendova lidera ove partije!

Ovo otkriva jedan od bivših Jeremićevih saradnika koji nam se javio, a koji je od njega pobegao zbog moguće umešanosti u svetski skandal.

Jeremićev rad je, naime, pod lupom od kada je u SAD u korupcionaškom skandalu  uhapšen njegov prijatelj i bivši ministar unutrašnjih poslova Hongkonga Patrik Ho, navodi naš sagovornik.

Kada je Ho uhapšen, Jeremić je prebledeo od straha, pobesneo i prestao da se oblači kao do tada. Iako je imao obaveze u Srbiji, on je naprasno otišao u Njujork na nedelju dana. Naravno da je njegova nagla promena imidža produbila sumnju da je možda i upleten u nešto što se kosi s pravom – priča  bivši Jeremićev saradnik, jedan u nizu onih koji su otišli kako bi izbegli eventualne neprijatnosti zbog novog modnog stajlinga predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića .

DOSTA NAM JE JEDAN VULIN, ZAR ĆEMO SVI DA FURAMO TAJ MILTARY FAZON I DA IZGLEDAMO OPASNO ?

 

Odevni predmet o kome je reč, američka vojnička jakna M65, stekao je slavu, imidž i popularnost neuporedive sa bilo kojim drugim odevnim predmetom na planeti. Ta je jakna proizvod dugogodišnjih istraživanja i procena Armije SAD (Kopnene vojske) od Drugog svetskog rata nadalje.

Maslinastozeleno je idealna neutralna boja. A najvažnije je to što vam je u toj jakni lepo, udobno i sigurno-toplo – i što vam u džepove stane sve što treba. Što bi Vulinova tetka iz Kanade rekla, i STAN !

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar