VUČIĆ: SOKIĆ I SENDVIČ ZA VULINA, VESIĆU STIROPOR !

epa06001127 Serbian progressive party (SNS) leader and former Prime Minister Aleksandar Vucic speaks to supporters in front of the Serbian national assembly building as he goes in to be sworn in as the new President of Serbia in Belgrade, Serbia, 31 May 2017. Vucic won 54.9 per cent of the vote in the 2 April 2017 presidential election, securing a five-year term as President. EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Predsednik Srbije i Srpske Napredne Stranke, Aleksandar Vučić je hitno reagovao povodom najave Aleksandra Vulina i Gorana Vesića da će od sutra, 12. aprila u 11:55 časova da stupe u štrajk glađu dok opozicija ne podnese ostavke. On je zatražio od zaposlenih u predsedništvu da mu za sutra ujutru pored konferencije obezbede i jednu kajzericu, šunkaricu, paradajz i malo sira ( sir je znate skup), kako bi kao vrhovni komandant oružanih snaga Republike Srbije napravio sendvič za ministra odbrane. I jedan sokić naravno.Kako nezvanično saznajemo poručio je i parče stiropora za Gorana Vesića.

 

Kao Vrhovni komandant moja dužnost je da obezbedim mir i stabilnost kako teritorijalnog integriteteta Srbije, tako i svih njenih građana. Vojska Srbije i ja kao njen Vrhovni komandant u sklopu redovnih aktivnosti u mirnodopskim uslovima ne možemo da dozvolimo da ministar odbrane otpočne štrajk glađu i time ugrozi borbenu gotovost naše armije. Što se Vesića tiče, moja ljudska obaveza je da mu pružim parče stiropora tokom njegovog najavljenog štrajka kako ne bi ugrozio svoje zdravlje. Pored stiropora uputiću mu i toplu reč podrške, znate, napolju je još hladno.Jeste sunce, ali je zubato, završio je Vučić.

1 Traka / PovratniPing

  1. Isn’t fake news ! (CNN) – TIMOČKI GLASNIK

Šta mislite o ovome? Da li je ovo normalno?